Algemene voorwaarden

 

Atelier Marjo Vingerhoed / MalOtje  hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Algemeen

Alle producten van MalOtje zijn handgemaakt met uitzondering van de Picca lou lou knuffels. Doordat het met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen in maten en afwerkingen ontstaan. De kleuren op het beeldscherm kunnen licht afwijken van de werkelijke kleuren. Dat er een product van MalOtje op de website staat wil nog niet zeggen dat dit een artikel is dat tot de standaard-collectie behoort. Elk artikel, behalve de beschikbare collectie, wordt na bestelling met de hand gemaakt.

Overeenkomst

Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen MalOtje ) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering

MalOtje draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. MalOtje behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending

Artikelen worden verzonden via PostNL of DHL als de betaling bijgeschreven is op de rekening van. MalOtje Er wordt een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. MalOtje is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door post NL of DHL. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant, aan te geven bij bestelling.

De mogelijkheid wordt geboden de producten af te halen in de winkel van FaitradeUpgrade Veerweg 42A te Kamperland. Hiervoor worden dan geen kosten in rekening gebracht. De regeling van vooruitbetaling geldt hierbij nog steeds en de bestelling wordt pas uitgeleverd als de betaling binnen is.

Prijzen

Prijzen op de site van MalOtje zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzend- en handelingskosten.

Betaling

Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzend- en handelingskosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 10 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 7-10 dagen neemt MalOtje per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of de betaling onderweg is. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Retourzending

Artikelen kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst. Graag hierover MalOtje inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat (én ongewassen) en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd (min aftrek van administratiekosten, zijnde € 5,00). Artikelen die op bestelling (lees: op maat gemaakt zijn conform uw wensen) zijn ingekocht kunnen niet retour genomen worden, ook al staat dezelfde afbeelding op de site. Dit wil niet zeggen dat de artikelen tot de ‘collectie’ behoren. Eenmaal afgesneden stof kan NIET retour genomen worden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van MalOtje zal MalOtje de kosten dragen voor retourzending.

Garantie

MalOtje garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. Mocht er onverhoopt een klacht optreden binnen een termijn van 2 maanden (moment van bestelde artikel en moment van klacht) dan wordt MalOtje daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.

Privacy

MalOtje zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door MalOtje alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Copyright

Het copyright voor de website, ontwerpen, andere teksten, foto’s en uitingen van MalOtje ligt bij MalOtje. Gebruik van ontwerpen, teksten en foto’s is alleen met onze toestemming mogelijk.