Algemene voorwaarden

 

Atelier Marjo Vingerhoed / MalOtje  hanteert de volgende algemene voorwaarden:

ALGEMENE VOORWAARDEN


Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle producten van Atelier Marjo Vingerhoed / MalOtje kinderkleding. Atelier Marjo Vingerhoed is ingeschreven onder de naam Atelier Marjo Vingerhoed / La- modiste / MalOtje bij de Kamer van Koophandel te Middelburg, onder nummer 22051306. Het btw-nummer is NL001489074B24.

1.1 Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen, overeenkomsten en aanbiedingen. Wanneer door u een bestelling geplaatst wordt, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven. 

Bestellingen
Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling, krijgt u hiervan een orderbevestiging per mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken, mocht u dit via IDEAL gedaan hebben. De orderbevestiging is ook uw factuur. Krijgt u geen orderbevestiging, dan is er wellicht iets misgegaan, neem dan contact op via info@ateliervingerhoed.nl

2.1 Prijzen
Alle prijzen op deze site zijn in euro's vermeld, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. De verzendkosten gelden zoals beschreven op de pagina 'Verzenden'

3.1 Verzendkosten  
Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De artikelen worden verzonden via PostNL.  
Wanneer de bestelling zwaarder is dan 2 kg of niet door de brievenbus past wordt het verzonden als pakket. Voordat de bestelling wordt verstuurd, wordt het stevig en zorgvuldig ingepakt. Voor beschadiging of verlies tijdens het verzenden door PostNL is MalOtje niet aansprakelijk.

4.1 Betaling
De betaling van de producten dient vooraf plaats te vinden door middel van een van de betalingsmogelijkheden op deze site. 

 5.1 Verzenden
Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt. Als artikelen onverhoopt, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per mail aan u meegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

 6.1 Annulering 
Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via info@ateliervingerhoed.nl. Wij zullen u bestelling dan annuleren. Bent u later dan deze 24 uur en zijn wij al met de bestelling begonnen, dan dient u 25% van de aankoopprijs te betalen i.v.m. materiaalkosten en arbeidsuren. 

7.1 Retourneren/ruilen
Mocht u bestelling toch niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling laten weten via een mail. Dit kan alleen voor producten die niet gepersonaliseerd zijn of op maat voor u gemaakt. Atelier Marjo Vingerhoed neemt zo spoedig mogelijk contact op met u om dit op te lossen. 

Deze retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het artikel in originele staat en onbeschadigd is. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag zal binnen 10 werkdagen nadat de retourzending bij ons binnen is teruggestort worden op het door u opgegeven bankrekeningnummer. 

7.2 Hoe retourneer je een product?

  1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op.
  2. Vermeld bij je retourzending altijd je naam en bestelnummer, het product waarvoor het geruild mag worden en eventueel je rekeningnummer als je kiest voor geldteruggave.
  3. Producten die speciaal op maat zijn gemaakt kunnen helaas niet worden geruild.
  4. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening en de verzending is op eigen risico.
  5. Stuur je product naar: Atelier Marjo Vingerhoed, PA Veerweg 42A, 4493AT Kamperland
  6. Na een succesvolle retourzending, nemen we binnen 7 dagen contact met je op om je een nieuw product te sturen of het aankoopbedrag terug te storten.

7.3 Garantie en klachten

  1. Heb je na 14 dagen een klacht of vraag over je product? Neem dan ook gerust contact met ons op.
  2. Wij geven binnen 7 dagen reactie en doen ons best om je klacht zo goed mogelijk te verhelpen.

8.1 Afwijking in maat en kleur
Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. 

9.1 Levering

De levertijd van op maat gemaakte artikelen is langer dan de levertijd van onze andere producten. In overleg wordt een termijn bepaald waarop het product wordt geleverd. 

Atelier Marjo Vingerhoed is niet aansprakelijk voor artikelen die kapotgaan tijdens de verzending. Wij verpakken uw bestelling met uiterste zorg en toewijding, ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunnen wij ons niet indekken tegen onvoorzichtigheid of ongelukjes tijdens het vervoer. Als u zich hiertegen wilt beschermen dan kunt u kiezen voor verzekerde verzending. Alleen bij verzekerde verzending ontvangt u bij schade die aantoonbaar is ontstaan tijdens de verzending van uw pakketje via de vervoerder verzekerde schade vergoed. 

Atelier Marjo Vingerhoed is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen of late bezorging van uw pakket. De track&trace code is een bindend bewijs van verzending.

9.2 Aansprakelijkheid

Als Atelier Marjo Vingerhoed aansprakelijk wordt gesteld voor enigerlei schade aan producten gemaakt door Atelier Marjo Vingerhoed, dan is dit uitsluitend voor schade direct veroorzaakt door Atelier Marjo Vingerhoed. De koper dient altijd vooraf een foto van het beschadigde artikel per e-mail toe te sturen. De aansprakelijkheid van Atelier Marjo Vingerhoed beperkt zich tot maximaal de factuurwaarde.

Atelier Marjo Vingerhoed garandeert echter niet dat alle aanbiedingen en producten volledig met de gegeven informatie in overeenstemming zijn. Afwijkingen kunnen in principe geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding van de aankoop.

10.1 Wijzigingsrecht
Atelier Marjo Vingerhoed behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website of van de producten van Atelier Marjo Vingerhoed mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Atelier Marjo Vingerhoed.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@ateliervingerhoed.nl