Workshop en naaileskaarten.


Workshop fascinator.

€ 195,00

Workshop fascinator.

€ 195,00

Een fascinator is een accessoire dat op het hoofd gedragen wordt, een creatief impuls dat op een strobasis, diadeem of band bevestigd wordt. In één dag leert u zo’n fascinator maken. De lunch is inbegrepen.

Duur workshop – van 10:00 tot 12:30 lunch 13:30 tot 16:00.
Kosten  - € 195,00 per persoon (incl. Basis materialen)
Max 4 personen.

Data in overleg.

Data in overleg. 

Informatie zie pagina French flower making.

Workshop Jeans pet.

€ 110,00

Workshop Jeans pet.

€ 110,00

Je leert een jeans pet maken uit oude jeans. Je maakt 1 pet. Het patroon, mt 54 t/m 60, de stof,gebruik van de naaimachine en fournituren zijn inbegrepen.  

Cursus duur: van 10:00 tot 12:00 lunch 13:00 tot 16:00 uur. 

Max 4 cursisten in het atelier. 

Max 10 cursisten op een eigen locatie, mits er genoeg naaimachines voorhanden zijn.

Privé cursus is natuurlijk ook mogelijk. Informatie opvragen kan via de contactpagina.

De cursus kan met en zonder verzorging van de lunch worden geboekt.

De tutorial € 25,00 bevat de patronen mt 54 t/m 60 op A4, deze worden toegestuurd. De werkbeschrijving in PDF bestand wordt per mail verstuurd. Het is niet de bedoeling de tutorial te kopiëren en/of te gebruiken voor commerciele doeleinden.

 

Naailes leskaart.

€ 60,00

Naailes leskaart.

€ 60,00

Ben jij net zo dol op stoffen als ik? Wil je leren hoe je deze stoffen kunt knippen en maken tot een kledingstuk, tas of home decoratie? Heb je behoefte aan goede begeleiding in kleine groepen? Wil je op eigen tempo een diploma coupeuse halen? Dan nodig ik je uit voor het volgen van de aangeboden naailessen. We gaan er samen iets moois van maken.

NAAILES VOOR BEGINNERS.
NAAILES VOOR GEVORDERDEN.
TIENER NAAILESSEN.

Het maakt niet uit of je ervaring hebt met naaien. Met ieder niveau kun je terecht bij de lessen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. De lessen zijn dan ook gemixt. En ieder volgt zijn eigen pad. Iedereen is tijdens de les bezig met zijn of haar eigen project. Je kiest zelf iets wat je wil maken. Uiteraard krijg je hulp bij het kiezen van een geschikt eerste project, of een project dat past bij wat je al kunt en nog wil leren.

NAAILES OP MAAT.

Ben je op zoek naar een cursus kleding maken? Of wil je graag een broek inkorten? Je kunt tijdens de lessen van alles maken. Afhankelijk van je ervaring en je doel kiezen we samen een aanpak. Je kunt zo snel als mogelijk met een kledingstuk, of specifiek item naar buiten lopen. 

Kijk voor meer informatie op de pagina Workshop/ naailessen.